Szombathely

2017.01.19. 20:25

Összefogás a sikerért - Szerződést kötöttek a szereplők

Szombathely - Ünnepélyes szerződés-aláírással indult el a stratégiai tervezés időszaka.

Cseszkó Tamás

Az ŐrvidékHázban írták alá a Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szerződését. A programon számos meghatározó közéleti szereplő vett részt, többek között dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője, dr. Puskás Tivadar polgármester, Ágh Ernőné, a Vas Megyei Kormányhivatal főigazgatója, dr. Kondora Bálint, a megyei közgyűlés alelnöke, Bálint András, a Szombathelyi Képzőközpont vezetője, de ott voltak a vidéki települések polgármesterei, valamint az oktatási, gazdasági és a civil élet képviselői is.

Többen, köztük Fodor István szombathelyi tankerületi igazgató is aláírta a Vas Megyei Foglalkoztatási Paktum szerződését
Fotó: Hornyák Emőke

A résztvevők célként fogalmazták meg, hogy több mint nyolcszáz embernek biztosítanak munka-erőpiacra jutást segítő integrációs szolgáltatásokat. A tervek szerint a programban 363 hátrányos helyzetű célcsoportba tartozó találhat magának stabil munkahelyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!