Szombathely

2015.06.10. 09:31

Rudolf Péter lesz a Szombathelyi polgári esték vendége

Szombathely - Rudolf Péter lesz a vendég az Őrvidékházban június 12-én 18 órától. A Kossuth-díjas színész nagyon szereti az Őrséget, rendszeres vendég a Hétrétország fesztiválokon is.

Merklin Tímea

Az Őrvidékház a régi huszárlaktanyában rendezkedett be, a Szombathelyi polgári esték sorozatot Farkas Csaba szervezi. A rendezvények állandó vendége Hende Csaba honvédelmi miniszter, de nemcsak ő kérdez, hanem a közönség is. A rendezvény utáni kötetlen beszélgetésen kávét és ásványvizet kínál a ház, és szívesen fogadják az érdeklődők aprósütemény-felajánlásait.

Rudolf Péter sokak kedvence, szerepelt például a Cha-cha-chában, a Beugró című tévéműsorban és az Üvegtigris filmekben is. Tavaly készült a rendezésében a Kossuthkifli című hatrészes tévésorozat, amit március 15-étől kezdett vetíteni a Duna TV. A filmben felesége, Nagy-Kálózy Eszter is játszik. Egy interjúban felmerült, hogy a távoli jövőben – majd ha kevesebb lesz a szerep – szívesen az Őrségbe költöznének. Fontosak számukra az itteni barátok, a diófa, a tökmagolaj, a dödölle. Rudolf Péter tervezi, hogy itt majd megtanul főzni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!