Szombathely

2016.03.23. 12:05

Születések, házasságok, halálozások Szombathelyen és Répcelakon

Anyakönyvi hírek Vas megye városaiból.

Vas Népe

RÉPCELAK

Születés. Stockinger Tamás és Nagy Hajnalka fia: Benett, Tóth Attila és Galambos Barbara fia: Benett Attila, Szabó László és Németh Szilvia fia: Bence Noel, Hatos Imre és Samu Regina leánya: Réka Luca, Németh Tamás és Biczó Ildikó fia: Olivér, Papp Zoltán és Németh Veronika leánya: Lea Réka.

Házasság. Kiss Bálint és Dezső Szabina.

Halálozás. Vargyai Istvánné.

SZOMBATHELY

Születés. Hermann Ákos és Vadász Zsófia leánya: Sára, Farkas István és Bödő Mónika leánya: Lili Elizabet, Szlávich Csaba András és Takács Viktória Anna fia: Máté, Csetényi Szabolcs és Lovonyák Beáta fia: Tamás Fülöp, Edenhofer Balázs és Molnár Nikoletta Márta fia: Balázs, Varró Rajmund és Oláh Alexandra leánya: Viktória, Tóth Norbert és Horváth Kinga leánya: Dóra, Csejtey Norbert és Bokor Mária Zsófia fia: Gergő, Kovács Imre és Dancsecs Anita Csilla fia: Miló, Horváth Balázs és Koltai Timea leánya: Letícia, Galambos László és Kozma Szilvia fia: Milán, Domán József és Görcsi Dóra leánya: Szofi Liliána, Beck Gyula és Gőcze Hajnalka fia: Olivér, Raffai Norbert és Szép Csilla fia: Milán, Katona Zoltán Gábor és Török Éva fia: Nolen, Lakatos Zoltán és Kovács Gyöngyvér leánya: Emma, Németh Zoltán és Osváth Barbara Ágnes fia: Vendel, Torda László és Maróthy Andrea fia: Benett, Dosztán Gábor és dr. Császár Eszter fia: Bence Zoltán.

Házasság. Kovács Péter Zoltán és Balló Bernadett.

Halálozás. Hudák János, Gáspár Gellért, Molnár Istvánné sz. Horváth Rozália, Gáspár Istvánné sz. Kovács Margit, Horváth Lajos, Varga Lászlóné sz. Németh Zsuzsánna Klára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!