Szombathely

2009.09.30. 02:29

Tíz gyertya a kemping tortáján - Szórakoztató programokkal, lakomával ünnepelték meg a kerek jubileumot

Bükfürdő - A Büki Gyógyfürdő háromcsillagos kempingje, a Termál Gyógykemping szeptember 12-én, szombaton tartotta jubileumi, tíz- éves születésnapi ünnepségét.

Vas Népe

A születésnapi rendez-vény hírére számos itt üdülő vendég döntött úgy, hogy néhány nappal meghosszabbítja bükfürdői tartózkodását, és együtt ünnepel vendéglátóival. Ennek köszönhetően a jubileumi ünnepség napján a kempingen kitehették a telt házas táblát.

A jubileumi rendezvény a sárvári fúvószenekar és a kőszegi mazsorettcsoport közös reggeli ébresztőjével kezdődött. Az üdülővendégeket ezen a napon számos érdekes és szórakoztató program várta. Próbára tehették kreativitásukat a kézműves-foglalkoztatók által kínált programokon (kerámiakészítésen, fafaragáson), vagy megtapasztalhatták, milyen lehetett Csehszlovákia egykori pártvezetőjének, Alexander Dub- ceknek az elnöki limuzinban utaznia. A közös kávédél-utánra négy különböző tortát készített el, és szervírozott fel az étterem. A kellemes közös kávédélutánt a Nicki Néptánccsoport fergeteges sikert arató bemutatója zárta.

A kora esti tombolasorsolást a környék vállalkozói felajánlásaikkal segítették. Az értékes fődíjat a Büki Polgármesteri Hivatal és a Büki Gyógyfürdő Zrt. ajánlotta fel.

Aki pedig a sok program után megéhezett, megkóstolhatta a kemencében frissen sült kenyérlángost vagy a bográcsban főtt ízletes pincepörköltet.

A rendkívüli sikert arató jubileumi nap a kemping minden lakója számára felejthetetlen élményt nyújtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!