Szombathely

2017.02.24. 18:40

Utoljára a porondon - Csillag Tünde az arénában búcsúzik

Szombathely - Szombaton 18 órakor kezdődik az Arena Savariában a Csillag Gála, amely a szombathelyi tornasport 25. születésnapja és a válogatott tornász, Csillag Tünde 20 éves sportolói pályafutása lezárása apropóján szerveződött.

Horváth Erika

A szombat esti kétórás tornászgálán - amelyet ingyenesen lehet megtekinteni - 21 látványos produkcióval, show-műsorral készülnek a szombathelyi tornászok, a legkisebbektől a legnagyobbakig, és vendégek is fellépnek. Az est zárószáma a Szombathelyi Sportiskola tornaszakosztályának legeredményesebb versenyzője, a világkupa-ezüstérmes, Európa-bajnoki nyolcadik helyezett Csillag Tünde búcsútánca lesz.

- A gálára egy tánccal készülök, amely a pályafutásomat meséli el, a koreográfia nem az akrobatikára épül, egy francia számra fogok táncolni, és teljes egészében az én életemről szól. A pályafutásom hullámzó volt, több jóval, mint rosszal, de nem bánok semmit sem, ez is a címe az előadásomnak - árulta el Tünde, aki 20 éves sportolói pályafutását lezárva már edzőként segíti a szakosztályt.

Mint már hírt adtunk róla, sajnos nem tud részt venni a gálán az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián. Igazoltan, a melbourne-i világkupaverseny miatt maradt távol, ahol a lólengés pénteki döntőjében 14,933 ponttal az első helyen végzett. A másik magyar résztvevő, Kállai Zoltán 13,966 ponttal negyedikként zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!