mókás vagy megalázó?

2019.03.18. 15:26

A rajongók szerint özvegye gyalázza Gábor Zsazsa emlékét

Von Anhalt kutyapóráznak használja az elhunyt díva egykori aranyövét.

27 November 2018, Berlin: Prince Frederic von Anhalt comes to the European premiere of the horror thriller "Bird Box" by Netflix at the Zoo Palast. Photo: Annette Riedl/dpa

Forrás: AFP/dpa

Fotó: Annette Riedl

Frédéric von Anhalt herceg a napokban közösségi oldalán mutatta be örökbe fogadott kutyáját, Tigert, akinek nyakában Gábor Zsazsa egykori aranyöve lóg – írja a Lokál. A rajongók egy része úgy érzi, a herceg ezzel meggyalázta a néhai díva emlékét.

Fotó: Lokál

„Régen azt mondtam, a pénz boldogít. Ma már tudom, hogy csak a család vagy a barátok tudnak boldoggá tenni. Most már van pénzem, de egyedül vagyok” – mondta a Bildnek Anhalt, aki büszkén pózolt új barátjával, Tigerrel, egy örökbe fogadott pitbullal. A rajongók azonban kiszúrták, hogy a herceg néhai felesége, Gábor Zsazsa féltve őrzött tizennégy karátos aranyövét aggatta pórázként az eb nyakába.

„Tigerrel az oldalamon már senki sem állhat az utunkba. Úgy érzem magam, mint egy gengsztervezér!”

– mondta a lapnak Frédéric, aki nem érezte szükségét a magyarázkodásnak az övből kialakított póráz miatt. A rajongók azonban nem tartják ilyen mókásnak Anhalt ötletét, többen úgy gondolják, hogy a herceg inkább kegyeletsértő, hiszen Zsazsa kikötötte, halála esetén mely tárgyakon nem adhat túl Anhalt. Köztük volt ez az aranyöv is, amely minden bizonnyal nagyon fontos volt a néhai dívának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!