Majd húsz éve álompár

2018.07.05. 19:51

Beckhamék nem válnak

David és Victoria romantikus vacsorával ünnepelték házassági évfordulójukat.

Former England footballer David Beckham (L) and his wife fashion designer Victoria Beckham pose for pictures as they arrive on the red carpet for the 'Alexander McQueen: Savage Beauty Gala' at the Victorian & Albert Museum in London on March 12, 2015. AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS

Július negyedikén ünnepelte 19. házassági évfordulóját David és Victoria Beckham, az alkalomból pedig egy romantikus vacsora volt a programjuk, melyről természetesen a képi bizonyítékot meg is osztotta a sztárfeleség Instagram oldalán – számolt be róla a Híradó.hu.

A rajongók minden friss közös felvételnek örülnek a házaspárról, hiszen hetek óta kering a pletyka, hogy kapcsolatuk romokban van. “Teljes ostobaság” – így jellemezte az egykori Spice Girl sajtósa a válásról szóló pletykákat, de a szerelmes fotók erősebb bizonyítéknak számítanak.

David is erősítette saját közösségi oldalán egységüket, ő a nosztalgiázás mellett döntött, és az 1999-ben a Luttrellstown kastélyban tartott lagzijáról emlékezett meg képaláírásában, melyen ő és feleség talpig lilában ünnepeltek.

Victoria és David egyébként négy közös gyermeket nevel, Brooklynt, Romeot, Cruzt, és egyedüli lányukat, Harpert. Házasságuk pedig a jelek szerint nem is lehetne tökéletesebb.

A borítókép forrása: AFP / Justin Tallis

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!