büszke anyuka

2019.06.01. 12:30

Drew Barrymore kislánya elballagott az oviból

A színésznő és exférje különleges napot ünnepelt együtt a kis Frankie-vel.

Actor Drew Barrymore attends the premiere of Netflix's "Santa Clarita Diet" Season 3, at Hollywood Post 43 in Hollywood on March 28, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

Drew Barrymore és Will Kopelman bebizonyítottak, hogy válásuk ellenére a lehető legjobb kapcsolatot sikerült kialakítaniuk közös lányaik, a hatéves Olive és az ötéves Frankie kedvéért – írja a hirado.hu.

A szülők a minap régóta először közös képet posztoltak, hiszen kisebbik lányuk, Frankie komoly mérföldkőhöz ért, elballagott ugyanis az óvodából – számolt be róla a People. A fotón Drew és Will két oldalról nyomnak egy cuppanós puszit csemetéjük pofijára, aki szeptembertől iskolába megy.

Az egykori házaspár négy év után 2016-ban döntött a válás mellett, és ahogyan Drew egy korábbi interjúban elmondta, tudva a végeredményt sem változtatna semmin.

“Will és én továbbra is csodáljuk, hogy kiket teremtettünk, és megpróbálunk a lehető legjobb szülei lenni a lányoknak. Nem mindig könnyű, ahogy az élet sem az. De ez nem jelenti azt, hogy a keserűség felülkerekedne a boldogságon.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!