aki sosem hűtlen

2019.07.30. 12:40

Együtt gyászol exférjével Jennifer Aniston

Örökre búcsút vettek kedvenc háziállatuktól, Dollytól.

US actress Jennifer Aniston arrives to attend the Los Angeles premiere screening of the Netflix film "Murder Mystery" at the Regency Village Theatre in Los Angeles on June 10, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Tavaly épp Valentin-napon jelentette be Justin Theroux és Jennifer Aniston, hogy külön utakon folytatják, a sztárpár azonban barátságban vált el egymástól – írja a hirado.hu.

Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy kimúlt kutyusukat, Dollyt is együtt gyászolják. Justin közösségi oldalán szívfacsaró fotókat osztott meg az eb búcsúztatójáról, a felvételeken pedig az övét szorító kéz pedig a Just Jared szerint kétséget kizáróan Jenniferé.

“Ma este a naplementében, egy igazán hősies harc után, családunk szeretett tagja, az örök védelmezőnk leengedte a kardját és a pajzsát. Az egész családja mellette volt ezekben a pillanatokban. Az. aki sosem hagy el, az aki sosem hűtlen, az a kutya. Hű és igaz, még a halálban is.” – olvasható a megindító posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!