Megkeserítette az életét

2018.08.24. 12:42

Elítélték Rékasi Károly zaklatóját 

Megkapta méltó büntetését az a nő, aki éveken át rettegésben tartotta a hazai sztárvilágot, többek között a Barátok közt színészét is.

Peller Károly tett feljelentést a nő ellen, aki vele párhuzamosan Rékasi Károlyt is zaklatta – számol be róla a HOT! alapján a Vasárnap Reggel. Mint írják, az őrült rajongó folyamatosan üzenetekkel és durva kommentekkel bombázta a két színészt a Facebookon, sőt, olyan is előfordult, hogy megjelent az Operettszínház sztárjának az otthonánál. Mi több, oda is akart költözni hozzá, össze akart házasodni vele, és gyakran a szomszédaitól érdeklődött, mikor találja otthon a színészt, akit még a munkahelyén is zaklatott. Ekkor telt be a pohár – Peller nem akart tovább rettegésben élni, így a rendőrség segítségét kérte. Vélhetően ezt Rékasi Károly is szorgalmazta.

Két év felfüggesztettet kapott

A bizonyára zavart elmeállapotú nő hosszú hónapokon keresztül nem volt hajlandó elmenni a tárgyalásokra, így nagyon nehéz volt a bíróság dolga. Ez persze az operettszínésznek is sok bonyodalmat okozott, hiszen nehéz volt összeegyeztetnie a színházi próbákat és előadásokat a tárgyalásokkal, amelyeken ráadásul teljesen értelmetlenül jelent meg. A lap információi szerint végül júniusban első fokon döntött a bíró.

„Két év felfüggesztettet kapott a zaklató. Ősszel folytatódik a per másodfokon”

– árulta el a magazinnak egy bennfentes. A Vasárnap Reggel úgy tudja, Peller Károly egyelőre bővebben nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben, de nem cáfolta az értesüléseket. „Ha végleg lezárul ez az egész, akkor beszélni fogok” – mondta a színész.

Pikali Gerda és Rékasi Károly. Fotó: HOT! / Vasárnap Reggel

A Facebookon tört az életére

Rékasi Károly a magazintól értesült arról, hogy megszületett az ítélet a kínos ügyben. „Én erről eddig semmit sem tudtam, semmit sem osztottak meg velem. Teljesen magamon kívül vagyok! Köszönöm, hogy értesítettek” – mondta elégedetten a színész, akit személyesen ugyan nem zaklatott a nő, de az interneten keresztül hosszú hónapokon át pokollá tette az életét.

Rékasi hiába tiltotta le az erőszakos nő profilját, az azonnal létrehozott egy újabbat.

Gyakran tett kellemetlen megjegyzéseket a színész balesetével kapcsolatban, üldözte a szerelmével, és sokszor azonosította őt a sorozatbéli karakterével, Zsolttal. Már a színész rajongóit is nagyon zavarta a kínos helyzet, de tehetetlenek voltak. Mindenki bízik benne, hogy a bírósági ítélettel sikerült pontot tenni az ügy végére.

Rékasi egyre boldogabb

A színészt rengeteg csalódás érte az utóbbi években. A válás, a súlyos baleset és a kórházi fertőzés után most végre jó dolgok is történnek vele:

– Újra munkába állhatott a Barátok köztben

– Megkérte Pikali Gerda kezét, a színésznő igent mondott

– Elítélték a zaklatóját

Borítókép: Rékasi Károly / Hot / Vasárnap Reggel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában