végleg lezárták

2019.08.18. 08:20

Jamie Foxx nem sokat bánkódott Katie Holmes miatt

Eddig csak pletyka volt a szakítás, de Jamie láthatóan már továbblépett.

WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - AUGUST 13: Actor Jamie Foxx arrives at the Los Angeles Premiere Of Entertainment Studios' '47 Meters Down Uncaged' held at the Regency Village Theatre on August 13, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto / Image Press Agency

Fotó: Xavier Collin

Jamie Foxx és Katie Holmes kapcsolata néhány hónapja a múlté. A színész először februárban, egy Oscar-gála utáni afterpartin hintette el, hogy szakított Tom Cruise exével. A pár állítólag 2013 óta volt együtt, kapcsolatukat azonban azért óvták annyira a nyilvánosságtól, mert Katie és Tom válásában volt egy titkos 4 éves záradék, mely szerint a színésznő nem mutatkozhatott új férfival – írja a hirado.hu.

Jamiet ezután nem mással, mint a Gossip Girl szépségével, Jessica Szohrral hozták hírbe, mindketten részt vettek a Mercedes-Benz, a Vanity Fair és Beyoncé és Jay-Z buliján. Aztán hetekig semmi hír nem érkezett a az állítólagos szakításról, mígnem áprilisban, ismét kéz a kézben sétálgatva kapták lencsevégre Foxxot és Holmest. A se veled, se nélküled kapcsolatot azonban mostanra végleg lezárták, ennek bizonyítéka, hogy Jamie-t már új barátnőjével, Sela Vave énekesnővel fotózták le pénteken.

A páros június óta sok időt tölt együtt, mindenesetre a Just Jared szerint a lehetőség megvan rá, hogy munkakapcsolatról van szó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!