barátság

2018.12.25. 15:47

Kaliforniában látta vendégül magyar edzőjét Schwarzenegger

Még a karácsonyi bulijára is meghívta.

Arnold Schwarzenegger négy hónapig élvezte a ma­gyarok vendégszeretetét, miközben a Terminátor hatodik részét forgatta, ám nem lehet azt mondani, hogy ne lenne hálás típus.

Pár napja ugyanis éppen Szedlacskó Ádámot látta vendégül Kaliforniában, a férfit, aki a forgatások alatt nemcsak edzőként segítette őt a Flex Gymben, de barátként is mellette állt a mindennapokban. Ádám párjával és gyermekével együtt az elmúlt hetekben életre szóló élményekben részesült.

Olyan dolgok voltak már az első öt nap alatt is, hogy azt hittem, szívinfarktust kapok

– mesélte a Borsnak a napfényes nyugati partról a budapesti edzőterem-tulajdonos, aki maga sem hitte volna, hogy a korábbi fu­tó ismeretségből egy valódi barátságot köt a 71 esztendős legendával.

Életem élményei ezek, de az még elképesztőbb, hogy ezt milyen szeretettel és odafigyeléssel kapom tőle. Arnold nagyszerű házigazda és barát, nagyon hálás vagyok neki. Büszkén mu­tatta meg az akkumulátorokkal foglalkozó céggel közös projektjében átalakított elektromos Hummerjét, de voltunk tankot vezetni is, ugyanis Arnoldnak van egy saját tankja is, amit az egyik hatalmas telkén mutatott meg. Ráadásul ez az a tank, amit katonaként vezetett, tehát érzelmileg is kötődik hozzá. Egy valóra vált fantáziában érzem magam, voltunk Arnold karácsonyi buliján is, amit a házában tartott. Mondta nekem, hogy a barátság olyan, mint egy szerződés a cowboyok között, és ezt én nem is akarom megszegni, ha már ennyi élményt köszönhetek neki.

– mondta Ádám, aki Schwarzi engedélye nélkül semmilyen képet nem tölt fel a közösségi oldalára, mivel úgy érzi, tartozik ennyivel a barátjának.

Borítókép: Bors

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!