különleges felajánlás

2019.05.31. 11:41

Két szerencsés együtt ebédelhet a Clooney házaspárral

Ehhez mindössze arra van szükség, hogy adománnyal támogassák a sztárpár emberi jogokért dolgozó alapítványát.

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Mauro Fagiani

A Comói-tó partján egy 18. századi villában vár két rajongót ebédre George és Amal Clooney. Természetesen jótékonysági felajánlásról van szó, ahogy az az adománygyűjtő oldal, az Omaze leírásában is olvasható, a házaspár saját alapítványa, a Clooney Foundation for Justice számára gyűjt pénzt, mely világszerte az emberi jogokért küzd.

“Képzeljétek csak el, ti és Amal egy-egy pohár borral a kezetekben éppen aktuális ügyekről társalogtok, miközben én, a férje csendben ebédet szolgálok fel nektek” – mondja viccesen George a kampányhoz készült videóban, majd ha ez önmagában nem lenne elég csábító, azt is megemlíti, hogy tudja Brad Pitt mobilszámát, amit akár ki is adhatna.

Az adakozók közül kiválasztott szerencsésnek és párjának a repülőjegy-költségét, és négycsillagos hotelben való elszállásolását teljes mértékben a pár állja, akik örömmel készítenek majd közös fotókat az együtt töltött idő alatt, melyet finom ételek, édességek, sajtok és prosecco tesz majd különlegessé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!