Lassú gyógyulás

2019.04.26. 13:30

Lemondta tavaszi koncertjeit Demjén Ferenc

Jelenleg csak segédeszközökkel tud járni az énekes, és addig nem szeretne fellépni, amíg véget nem ér a rehabilitációja.

Budapest, 2016. december 30. Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerzõ, elõadómûvész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Demjén Ferencnek az év elején volt csípőműtétje, és azóta is tart a komoly beavatkozás utáni, a vártnál lassabb rehabilitáció. Az énekes áprilisra tervezte a visszatérést, de az akkorra lekötött koncertjeit le kellett mondania. Később májusra halasztották a visszatérést, de csütörtökön azokat is lemondták – hívta fel a figyelmet az Origo.

A menedzsment egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatta erről a rajongókat, valamint arról is, hogy pótolni fogják a tavaszi turné elmaradt koncertjeit. A lemondás oka pedig a rehabilitáció elhúzódása, amelynek megszakítása lassíthatná a gyógyulást. Az énekes a Borsnak azt mondta:

„Nagyon sajnálom, hogy elmaradnak a koncertek, de sajnos ennek most még így kell lennie. Biztosat senki, én sem tudok mondani arról, mikor állok újra színpadra, ez attól függ, miként alakul a rehabilitációm, és milyen gyorsan gyógyulok. Az operációm után ugyanis újra meg kell tanulnom járni. Jelenleg ez csak segédeszközökkel megy. De amilyen hamar lehetséges, újra színpadra akarok állni. Nem kell értem aggódni, lassan, de biztosan gyógyulok, és remélem, pár hét múlva már a nagyközönség előtt énekelek.”

Borítóképünkön Demjén Ferenc egy korábbi koncertjén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában