hello

2019.01.12. 19:13

Letaszították Adele-t a trónról

Az énekesnő „Hello” című dala három év után visszaszorult a második helyre ezen a listán.

Forrás: AFP

Fotó: ALERIE MACON

Három nap alatt döntötte meg az Egyesült Államok lemezeladási rekordját Adele 25 című albuma 2015-ben. Első kislemeze, a Hello pedig az első olyan felvétel volt az Egyesült Államokban, amit a megjelenés hetében több mint egymillió példányban töltöttek le – emlékeztet a hirado.hu.

A dalhoz készült klip 88 nap alatt érte el az egymilliárdos megtekintést, ezzel szintén új rekordot állítva fel. Az album pedig 20 millió példányban kelt el világszerte.

A Trónfosztó

Adele streaming rekordját azonban megdöntötte egy fiatal énekesnő, Camila Cabello, mégpedig Havana című dalával, így a 21 éves énekesnőé a trón,

a női előadók közül az ő dalát töltötték le a világon a legtöbben. A “Havana” jelenleg 3,4 milliárd letöltésnél jár, míg a “Hello” 3,36 milliárdnál.

Camila idén két díjra is esélyes a Grammy-gálán, a Legjobb pop szóló előadás és a Legjobb pop album kategóriában is nyerhet.

Borítókép: Adele 2017. február 12-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!