új románc

2019.06.17. 09:30

Miranda Lambert nem hazudtolta meg country stílusát

Az énekesnő New Yorkban sem hódolt a városi divatnak.

LAS VEGAS, NEVADA, USA - APRIL 07: Miranda Lambert and Brendan McLoughlin arrive at the 54th Academy Of Country Music Awards held at the MGM Grand Garden Arena on April 7, 2019 in Las Vegas, Nevada, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

Hosszú éveken át Blake Shelton és Miranda Lambert voltak a country-álompár. A két sikeres countryénekes románca aztán véget ért, köszönhetően Gwen Stefani felbukkanásának, aminél hiába nem Miranda volt a hunyó, mégis az ő karrierje került jobban veszélybe – írja a Híradó.

A kinézetében nem, de az ügy kirobbanása miatt szívtipró státuszba került Shelton csillaga nemhogy magasabbra szökött, de még a Voice-ból is kirobbanthatatlanná vált. Miranda eközben alig tudta összekaparni magát a padlóról, most mégis elmondható, hogy így is előbb lett házas egykori kedvesénél – írja a Hollywoodlife.

Sőt, új férje, Brendan McCloughlin miatt New Yorkba költözött, ahol a képek tanúsága szerint nem dobta el nashville-i stílusát, azaz igazi countryénekesnő maradt a betondzsungel közepén is. Elég csak a csizmájára tekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!