boldogság

2019.01.10. 16:21

Nagy Feró már most imádja unokáját

Alíz még csak két hete született, de nagypapája azt mondja, már most kommunikálnak egymással.

Budapest, 2016. október 14. Nagy Feró (Nagy Ferenc) énekes, színész, dalszövegíró a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Beatrice és az Ős-Bikini frontemberének pályafutását idézték meg.

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Az énekes a fiú után lányunokára vágyott, kérése pedig Hunor fia jóvoltából két hete teljesült is: megérkezett a családba Alíz Beatrice.

„Nagyon boldog vagyok, máris imádom a kislányt! Két fiam és az első unokám révén nálunk férfiuralom van, így már nagyon vártam, hogy egy lánygyermekkel bővüljön a családunk. Ezt a Jóisten most megadta, és most óriási az öröm a családban. Szerintem mi, fiúk nagyon el fogjuk őt kényeztetni. A másik unokám is bármit megtehet velem, de érzem, hogy Alíz esetében ez még inkább így lesz” – mondta mosolyogva a Ripostnak a zenész.

Feró már születése óta imádja a kislányt; bátran mondhatjuk, hogy szavak nélkül is megértik egymást:

„Már most is kommunikálunk Alízzal. Tegnap rám nézett, és olyan arcot vágott, mintha azt kérdezné: ”Hát, te meg ki vagy?„ Jót nevettem, aztán énekeltünk, a karomban fogtam és táncoltam vele.

Szerencsés vagyok, mert a fiamék közel laknak hozzánk, ezért a feleségemmel gyakran láthatjuk az unokánkat. Persze nem megyek oda csak úgy hívatlanul, hiszen ők egy család, megvan a maguk élete. De szerencsére, amikor bejelentkezem, mindig szívesen látnak”– árulta el Feró.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában