legalábbis ne nagyon

2019.05.08. 12:02

Ne lepődjön meg, ha összefut Budapesten Jason Momoával

A színész ugyanis a napokban hazánkba érkezett, mert itt forgatják a Dűne legújabb feldolgozását.

US actor Jason Momoa poses at a photocall for the film 'Justice League' in central London on November 4, 2017. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tolga Akmen

Budapesten tartózkodik a Trónok harca, és az Aquaman filmek sztárja, Jason Momoa – írja a hirado.hu. A színész Instagram sztorijában az általa is lenyűgözőnek talált Bazilika előtt sétálgatott hétfőn, de a Parlamentet sem hagyta ki a körútjából.

A színész a Dűne remake forgatására érkezett, melynek másik sztárja, Josh Brolin már napok óta a fővárosban van.

A kanadai Denis Villeneuve rendezte mozi szereplőgárdájában további olyan nagy nevek szerepelnek, mint Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Charlotte Rampling.

A Frank Herbert azonos című 1965-ös regényén alapuló film főszereplője Timothée Chalamet lesz, akit Oscar-díjra jelöltek a Szólíts a neveden című filmben nyújtott alakításáért – számolt be róla korábban az MTI.

A forgatókönyvet Villeneuve-ön kívül Eric Roth és Jon Spaihts jegyzi. Frank Herbert nagysikerű sci-fi sorozatának első kötetéből elsőként 1984-ben készült mozifilm David Lynch rendezésében, Kyle MacLachlan főszereplésével. A 2000-es években háromrészes tévéfilmet is forgattak belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!