Protokoll és etikett

2019.09.19. 20:26

Nincs náluk lazább a brit királyi családban

Harry és Meghan esti programja tényleg nem volt herceg és hercegnés.

London, 2017. november 27. Harry herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és jegyese, Meghan Markle amerikai színésznõ a londoni Kensington-palota kertjében 2017. november 27-én. Károly walesi herceg londoni hivatala, a Clarence House ezen a napon bejelentette, hogy a 33 éves Harry herceg és a 36 esztendõs Meghan Markle novemberben eljegyezte egymást. A közlemény szerint az esküvõt 2018 tavaszán tartják. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Facundo Arrizabalaga

Sussex hercege és hercegnéje úgy döntött, elég az állandó etikettből, és szerda este beült vacsorázni a windsori The Rose & Crown-ba. A pubba ráadásul a kis Archie-t is magukkal vitték – írja a hirado.hu.

Míg a házaspár a helyi specialitást, egy sült húsos fogást fogyasztott el, Harry sör, Meghan pedig ásványvíz kíséretében, addig a négy hónapos gyermekük édesdeden aludt a hordozható autósülésben.

Szemtanúk szerint Harryt és Meghant sokan fel sem ismerték, de a hely alkalmazottai és a vendégek is a legnagyobb természetességgel vették, hogy a hercegi pár egy tető alatt étkezik velük. Senki nem zavarta meg őket.

A pár különben nem inkognitóban érkezett, egy testőr és két rendőr várt a családra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!