szülihét

2019.07.16. 11:23

Ötödször ünnepel Liptai Claudia családja

Különleges hét ez a műsorvezető életében. Hétfőn Claudia, kedden a nagylánya, Panka, szerdán pedig a férje, Ádám ünnepli a születésnapját.

Forrás: TV2

Nem fog az idő Liptai Claudián, ugyanis a sztár sokak legnagyobb meglepetésére július 15-én, hétfőn töltötte be a 46. évét – írja a Bors. A kortalan műsorvezető világéletében a csendesebb ünnepléseket részesítette előnyben.

Claudia nemrég érkezett vissza Londonból, jelenleg pihen, de a lapnak annyit sikerült megtudnia, hogy szűk körben, a családjával ünnepli a jeles napot. Férje, Pataki Ádám azonban már rögtön a nap elején megragadta az alkalmat, hogy Liptai életének legfontosabb, sajnálatos módon már elhunyt személyének köszönetet mondjon élete szerelme születésnapjáért.

https://www.facebook.com/patakidongelato/photos/a.1690082037672293/3303945809619233/?type=3

„Drága csillagom! Köszönöm, hogy vagy nekem, köszönöm édesanyádnak, hogy vagy ne­künk! Isten éltessen jó so­káig. Boldog születésnapot!” – üzente idén a párjának Pataki Ádám a Facebookon.

Hivatalos Facebook-oldala szerint Claudia a korábbi években sem szerette a nagy felhajtást. Tavaly a 45. születésnapja pont Kaliforniában érte, szeretett férje azonban ott is megtalálta a módját, hogyan vegye le a lábáról gyermeke, Marcell édesanyját.

„Több ezer kilométerre va­gyunk otthonról. Az én férjem még itt is megtalálta a módját, hogy megmelengesse a szívem szülinapomon” – osztotta meg egy éve követőivel Claudia, akit két éve, 2017-ben egy romantikus reggelivel lepett meg Pataki Ádám.

Ami viszont biztos, hogy egy igazi ünnepi hétnek néznek elébe, ugyanis az a különleges helyzet állt elő, hogy kedden nagylányának, Gesztesi Pankának, szerdán pedig férjének, Pataki Ádámnak lesz a születésnapja. Claudiát ismerve minden bizonnyal számos szeretettel teli képet oszt majd meg erről a rajongóival is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában