vége

2019.10.18. 19:51

Tíz év házasság után válik a Mad Men vörös szépsége

Christina Hendricks és Geoffrey Arend külön utakon folytatja.

Actors Christina Hendricks (L) and Geoffrey Arend attend the 67th Emmy Awards, September 20, 2015 at the Microsoft Theatre in downtown Los Angeles. AFP PHOTO / MARK RALSTON (Photo by MARK RALSTON / AFP)

Forrás: MARK RALSTON / AFP

Fotó: AFP

Válik a Mad Men – Reklámőrültek gyönyörű színésznője, Christina Hendricks és férje, Geoffrey Arend – írja a Just Jared. A 44 éves színésznő és 41 éves szintén színész párja tíz év után döntött a szakítás mellett.

Tizenkét évvel ezelőtt szerelembe estünk, és egy pár lettünk. Két család egyesült, rengeteget nevettünk, csodás barátságok kötődtek, és rengeteg hihetetlen lehetőségünk adódott. Ma megteszünk közösen egy újabb lépést, de ez külön utakra visz minket. Mindig hálásak leszünk a szerelmünkért és továbbra is együtt fogunk dolgozni

– olvasható a pár közleményében.

A pár öt évvel ezelőtt a nyilvánosság előtt is vállalta, hogy ők bizony nem vágynak gyermekre. Hogy ez mindkét fél részéről így van-e illetve volt-e, azt nem tudni, de nem kizárt, hogy egyikük változtatott az elképzelésein.

Borítókép: a pár 2015-ben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!