betegség

2019.06.18. 12:05

Torokrákos a Megadeth énekes-gitárosa

Az 57 éves zenész szorosan együttműködik az orvosaival s már elkezdődött a kezelés.

Nova Rock 2018 festival in Nickelsdorf, Austria, June 14 2017. The event runs from June 14 to 17, 2018. PICTURE: singer and guitarist Dave Mustaine, member of the band "Megadeth" during concert on "Red Stage" (Photo credit should read "HERBERT P. OCZERET/APA-PictureDesk via AFP")

Forrás: AFP

Fotó: APA-PictureDesk

Torokrákos az amerikai Megadeth metálzenekar énekes-gitárosa, Dave Mustaine, a diagnózist hétfőn jelentette be a közösségi hálón.

„Szorosan együttműködöm az orvosaimmal, megterveztük a kezelést, melyről úgy vélik, 90 százalékos a sikerrátája. A gyógyítás már el is kezdődött”

– írta.

Az 57 éves zenész hozzátette, az együttesnek a betegség miatt törölnie kell „legtöbb idei koncertjét”, ám a 2019-es Megacruise fesztiválon a Megadeth „valamilyen formában részt fog venni”.

Mustaine és az együttes többi tagja, David Ellefson, Kiko Loureiro és Dirk Verbeuren új stúdióalbumon dolgoznak, mely a 2016-os Dystopia című lemez folytatása lesz. Ezzel nyerte a Megadeth első Grammy-díját 2017-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!