Tokorcs

2017.03.03. 17:19

Legyen ez a hely az otthonunk

Tokorcson élünk, ebben a szép kis faluban, amelynek egyik oldalon a Ság-hegy bazaltkúpjai, másik oldalon a Cser lankái vigyázzák nyugalmát.

Vas Népe

Az emberek a meleg lakásból figyelik az ébredő tavaszt, várják, hogy feléledjen a természet. S ha itt a jó idő, megszépül a környezetünk. Az emberek jobb kedvűek, és ha vannak is gondjaik, a közösségre mindig számíthatnak. Ezt az összetartozást erősítik az önkormányzat rendezvényei, amelyek tavasztól őszig keretbe foglalják a falu életét. Legkiemelkedőbb a Családi Nap. Délelőttől estig foci, ugrálóvár, paintball, kézműves-foglalkozások, kiállítás, kulturális műsorok, bál szórakoztatják a falu apraját-nagyját.

A „falu vadpörköltje” mellett nagyon sok család főz az önkormányzat által biztosított húsból ízletes vacsorát, amelyet baráti körben fogyasztanak el. Ez a hely a miénk, dolgozzunk azért, hogy ne csak lakóhelyünk, otthonunk is legyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!