Topaukció

2010.06.29. 14:17

Bezárja kapuit a Topaukció

PLT-információ – Utolsó napjához érkezett topaukciós játékunk: már csak néhány órája maradt arra, hogy licitáljon a www.topaukcio.hu weboldalon. Kedden 18 órakor zár az aukció.

PLT

On-line árverési csarnokunk, a  www.topaukcio.hu  kedden 18 órakor bezárja kapuit, eddig az időpontig válogathat és teheti meg tétjeit a több ezer termékre, szolgáltatásra. Ne habozzon, üljön a gép elé, regisztráljon és nézze végig a kategóriák kínálatát, mert akár fél áron juthat minőségi termékekhez.

Az elmúlt napokban sok ezren éltek ezzel a lehetőséggel, és ha ön még nem csatlakozott a licitálók táborához, tegye meg most, mert nagy lehetőségekről maradhat le. Nyaralni szeretne, esetleg tervezi otthona felújítását, vagy szívesen iratkozna be egy tanfolyamra? Megéri még az utolsó órákban is végignézni a kínálatot, hiszen akár fél áron juthat hozzá belföldi és külföldi üdüléshez, de ékszerek, kozmetikai kezelés, sőt, akár egy motorkerékpár vagy használt autó lehet öné az induló ár feléért. Ugye, csábító ajánlat?

Az elmúlt közel két hét alatt a szabadidő eltöltésével kapcsolatos termékek és szolgáltatások voltak a legkelendőbbek, de talál még itt régiségeket, képzéseket, tanfolyamokat, sportfelszereléseket, baba- és gyermek- árukat, játékokat, sőt, bútorokat, újság-előfizetést és éttermi utalványokat is. Az egyes kategóriákat nézze végig figyelmesen, hiszen rálelhet olyan árura, szolgáltatásra, amire még senki sem tett tétet.

S még egy jó tanács: mindig nézze meg, hogy a felajánlás az ország mely részéről érkezett, nehogy – akarata ellenére – több száz kilométert kelljen a termék miatt utaznia, bár akad, akit ez sem tart vissza.

Fontos tudnivaló, hogy az aukció zárása június 29., kedd  18.00 óra. A zárás ettől az időponttól folyamatos, ám technikai okokból elhúzódhat. Csak akkor tekintse megnyertnek a terméket, ha kapott a rendszertől egy e-mailes értesítőt arról, hogy a licitet lezárták és ön a nyertes. A fizetés módját a  www.topaukcio.hu  oldalán a Gyakori kérdések menüpontban részletesen megtalálja.

Higgye el, az utolsó órákban is megéri velünk játszani! Erre biztatja a Topaukció csapata. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!