Topaukció

2009.11.16. 09:14

Már csak hétfőn licitálhat a Topaukción!

Elérkezett az utolsó nap: már csak néhány órája maradt arra, hogy licitáljon a www.topaukcio.hu weboldalon. Online árverési csarnokunk hétfőn 18 órakor bezárja kapuit, eddig az időpontig válogathat és teheti meg tétjeit a közel kétezer termékre, szolgáltatásra.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ne habozzon, regisztráljon és nézze végig a kategóriák kínálatát, mert akár féláron juthat minőségi termékekhez. 

Topaukciós játékunkat harmadik alkalommal hirdettük meg abból a célból, hogy olvasóinknak örömteli perceket szerezzünk, és hihetetlen árakon jussanak hozzá mindahhoz, amire vágynak. Sok ezren éltek ezzel a lehetőséggel, és ha ön még nem csatlakozott a licitálók táborához, tegye meg most, mert nagy lehetőségekről maradhat le.  Megéri még az utolsó órákban is végignézni a kínálatot, hiszen akár féláron juthat hozzá például egy kétszáz ezer forintot érő zalakarosi luxus wellness csomaghoz, de több belföldi és külföldi üdülés, ékszerek, sportfelszerelés, sőt, akár egy motorkerékpár vagy használt autó lehet öné az induló ár feléért. Ugye csábító ajánlat?

Az elmúlt közel két hét alatt a szabadidő eltöltésével kapcsolatos termékek és szolgáltatások voltak a legkelendőbbek, de talál még itt régiségeket, képzéseket, tanfolyamokat, sportfelszereléseket, sőt, bútorokat, és éttermi utalványokat is.

Fontos tudnivaló, hogy az aukció zárása november 16-a, hétfő 18.00 óra. A zárás ettől az időponttól folyamatos, ám technikai okokból elhúzódhat. Csak akkor tekintse megnyertnek a terméket, ha kapott a rendszertől egy email-es értesítőt, arról, hogy a licitet lezárták és ön a nyertes.

Nincs más teendője tehát, mint megnyitni a www.topaukcio.hu weblapot, megtekinteni a kínálatot. Válogasson a 25 kategória számtalan, fél árról induló terméke között, tegyen meg egy titkos licitet, és vigye el a kiszemelt terméket vagy szolgáltatást a legjobb áron! Az utolsó órákban is megéri velünk játszani! (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!