Topaukció

2010.06.07. 12:16

Újra indul a Topaukció júniusban!

PLT - Ígéretünket betartva június 18–29. között újra on-line aukciót szervezünk napilapjainkon keresztül. Olvasóink ismét szerencsét próbálhatnak a Topaukción: olcsón vásárolhatnak minőségi termékeket úgy, hogy közben remekül szórakoznak.

PLT

Június 18-ától ismételten várjuk Önt a Pannon Lapok Társasága virtuális árverési csarnokában. Az elkövetkezendő napokban, hetekben figyelje lapunk hasábjait vagy kattintson az aukció on-line oldalára,  www.topaukcio.hu  -ra. Itt a legkülönfélébb termékekhez juthat hozzá akár féláron, a licit – az autókat kivéve – a teljes ár ötven százalékáról indul.

Akik már regisztráltak, azok is ellenőrizzék jogosultságukat, nehogy lemaradjanak a licitről, mely egy nagyszerű verseny és játék egyben. Tapasztalatból mondjuk: sokszor mindössze pár száz forinton múlik, ki nyeri meg az áhított wellness hétvégét, vagy éppen egy túrabakancsot. Ez persze van, akinek bosszantó, míg másoknak élvezetes és nyereséges, de ez az, amiért érdemes június 18-a és 29-e között a számítógép elé ülni.

Kattintson az aukció on-line oldalára, a  www.topaukcio.hu  - ra.

Javasoljuk, hogy olvassa el a Topaukció menetének leírását, csak ezután regisztráljon és kezdjen el licitálni. Az aukció országos lefedettségű, a több ezer terméket bárhonnan felajánlhatták licitre, így jól nézzék meg, mire is licitálnak, nehogy több száz kilométert kelljen érte utazni. Igaz, volt, akinek ez sem jelentett problémát: korábbi játékunkban egy miskolci licitnyertesünk veszprémi felajánlótól vásárolt arany ékszereiért autózott az ország egyik feléből a másikba.

A licitálásban való részvétel feltételeit, a játékszabályt, az aukcióra bocsátott termékek, szolgáltatások listáját hamarosan közöljük.

Ha korábban nem játszott, most tegyen egy próbát: a részvétellel ezreket spórolhat. Jó szórakozást és sok sikert kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!