Tudomány

2014.11.12. 13:45

A Motorola új csúcskategóriás készüléke méretes akkumulátort kapott

A hosszabb üzemidő mellett gyors (részleges) újratöltést is ígér a Motorola új okostelefonja, a Droid Turbo.

A tengerentúlon már hetekkel ezelőtt beharangozták a Droid Turbo várható megjelenését, azonban már akkor tudni lehetett, hogy a készülék kizárólag az amerikai Verizon kínálatában lesz kapható.

Kizárólag az amerikai Verizon kínálatában lesz kapható. Fotó: archív

A Motorola új csúcskategóriás készüléke egy igencsak méretes akkumulátort kapott, ez a 3900 mAh-s példány pedig a gyártó ígérete szerint 48 órás üzemidőt biztosít a mindennapokban. Mi több, ez a Turbo Charger névre keresztelt feltöltővel egészül ki, amelynek révén mindössze 15 perc alatt 8 órára elegendő felöltést érhetünk el, minimalizálva ezzel az okostelefon vezetéken töltött idejét. Amennyiben a hivatalos adatok a hétköznapokban is helytállónak bizonyulnak, a cég a felhasználók által gyakran emlegetett kifogást orvosol új fejlesztésével, ami nyilván az eladási adatokban is gyorsan visszaköszönhet.

A telefon egyébként egy 5,2 hüvelykes, Quad HD felbontást támogató érintőképernyőt kapott, amelyhez egy négymagos, 2,7 GHz-en futó chip, az Adreno 420 grafikus vezérlő, 3 GB RAM, egy alapesetben 32 vagy 64 GB-os belső tároló, valamint egy 21 megapixeles hátoldali és egy 2 megapixeles elülső kamera társul. A gyors elérésről az LTE gondoskodik, a listán azonban a Bluetooth 4.0 , valamint az NFC is megtalálható, ez utóbbi a mobilfizetést teszi elérhetővé.

A Verizon hálózatán lesz felhasználható, kétéves hűséggel 199 és 249 dolláros áron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!