Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Bagi Gréta Barbara
19, Szolnok

Bagi Gréta Barbara vagyok, tizenkilenc éves. Jelenleg a Debreceni Egyetemen pénzügy-számvitel szakon tanulok. Amikor jelentkeztem még könyvelőnek készültem, most úgy érzem, a banki világ mégis közelebb áll hozzám. Az életemben nagyon fontos szerepet tölt be a sport, tíz évig versenyszerűen röplabdáztam, most már inkább crossfit edzésekre járok. Néhány alkalommal neveztem már különféle szépségversenyre, viszon mint mindig, most is a családom és a barátaim biztattak a jelentkezésre.

Gréta 160 centiméter és bak csillagjegyű. Kedvenc étele a mustáros tarja krumplipürével, kedvenc itala pedig az ízesített víz. Kedvenc zenéje 220 Kid – Don’t need love című dala, kedvenc parfümje pedig Carolina Herrera – Good girl illata.