Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Holló Bettina
29, Jászapáti

A nevem Holló Bettina, 29 éves vagyok és Jászapátin élek. Egy végtelenül pozitív, vidám és talpraesett nő vagyok. Szabadidőmet szeretem a kedvesemmel és a családommal tölteni, szeretek sportolni, azon belül is a konditermi edzést részesítem előnyben. Újdonság az életemben a modellkedés, a különböző fotózásokon való részvétel. Az elmúlt két alkalommal is részt vettem a Tündérszépek szépségversenyen, legutóbb sikerült is bezsebelnem a megyei közönségdíjat. Elhatároztam, hogy ebben az évben is benevezek, de most célom egy előkelőbb hely megszerzése.

Bettina 165 centiméter magas, csillagjegye halak. Kedvenc étele a rántott szelet rizzsel, kedvenc itala a Varga Pincészet Zweigelt – Cabernet Sauvignon bora. Kedvenc zenéje Zséda és Kökény Attila közös dala, a Helló, kedvenc illata pedig a Lancome La vie est belle.