Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Czafit Leona
22, Gyenesdiás

– Jelenleg álláskereső vagyok, de nagy örömmel dolgoznék modellként, mert úgy érzem van hozzá tehetségem – mondta Leona. – Tavaly már jelentkeztem erre a versenyre, akkor sajnos nem jutottam tovább. Szeretek kilógni a sorból a színes hajammal és tetoválásaimmal, mert szeretném bizonyítani az embereknek, hogy mindezekkel együtt lehet szép és egyedi egy nő. Eléggé extrém a stílusom, de nyitott és pozitív a személyiségem. Könnyen tanulok, szívesen fogadok észrevételeket, amik segítenek a fejlődésemben. Szeretek ugrókötelezni és focizni, szóval a sport elég közel áll a szívemhez. Amit még érdemes tudni rólam, hogy nagy állatbarát vagyok, Zsömi és Bolyhos névre hallgatnak a macskáim.

A 160 cm magas Leona a Kos jegyében született. Szereti a pizzát és a gyömbért, kedvenc zenéje a Roses, parfüme pedig a Guess seductive.