szépségverseny

2021.02.15. 00:00

Mától lehet osztani a szíveket a Tündérszépeknek

Szépségversenyünk megyei fordulójában olvasóink is döntenek a továbbjutásról. Értékeléseikkel ráadásul nem csak kedvenceiket segíthetik, hanem számos nyeremény gazdái is lehetnek.

Elindult Tündérszépek országos szépségversenyünk első fordulója, melyben megyénk szépségei mutatkoznak be. Harminc napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunkon, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak a szépségeknek. Az értékelésnek kettős tétje van.

Egyrészt a négy továbbjutó egyike a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő, regionális fordulójába. Másrészt az értékelést leadó olvasók nyereményjátékban is részt vehetnek. Ez az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!