Tündérszépek

2022.01.11. 20:05

A győzelem pillanatában visszakapta a magába vetett hitét a cserfes szépségkirálynő

2021 Tündérszépe, Szabó Orsi azért jelentkezett a versenyre anno, hogy megismerje a mentorokat. Ennél azonban sokkal többet kapott az országos szépségversenytől.

Sz. A.

Szabó Orsolya, 2021 Tündérszépe számos kedves, meghatározó emléket őriz országos szépségversenyünkről. Most te is átélheted mindazt, amit ő, hiszen már lehet jelentkezni a 2022-es versenyünkre, amelyen a dicsőség mellett értékes nyeremények, többek között egy kétszemélyes egzotikus utazás is vár a legszebbekre! A gyönyörű debreceni lány a minap azt is elárulta nekünk, mi volt az első gondolata, amikor kihirdették: az ő fejére kerülhet a királynői korona.

Hogy anyáék milyen büszkék lesznek

− mosolyodott el Orsi, akinek a győzelem visszaigazolás is volt: visszaigazolás, hogy megérte az a fél év, amikor életmódot váltott, edzett, hogy megérte a belefektetett energia. Az pedig nagyon jó érzés volt, hogy a döntős lányok is egyből odamentek hozzá gratulálni. Rivalizálásnak nyoma sem volt, vele együtt örültek a sikerének.

Szabó Orsi győzelmének őszintén örültek a döntős társai

Forrás: B. B.

A Tündérszépek visszaadta a magamba vetett hitemet, hogy ha valamit szeretnék, azt el tudom érni.

Természetesen nem csak az országos döntőről őriz kellemes emlékeket 2021 Tündérszépe, hanem a felkészítő táborról is. Különösen a forgatás, fotózás napjáról.

A felkészítő táboros divatfotózás egy pillanat, középen Szabó Orsi

Forrás: B. B.

Érezd magad sztárnak, ragyogj Tündérszépként!

− Mi voltunk a főszereplők, sztárnak érezhettük magunkat, és belekóstolhattunk abba, amit a nagyok csinálnak. Azt javaslom, hogy ha valaki ki szeretné próbálni magát, ne habozzon, jelentkezzen minél előbb, mert sokkal több idejük lesz akkor megélni mindezeket az élményeket, és kiaknázni azokat a lehetőségeket, amiket a szépségverseny tartogat számukra − tette hozzá Orsi, aki annak idején azért jelentkezett a versenyre, mert a mentorokat szerette volna jobban megismerni.

Királynők segítik a szépségeket - A Tündérszépek 2022-re saját portfólióval is lehet jelentkezni, de ingyenes fotózás is kérhető. 30 lány juthat be az első, megyei fordulóra, míg 50 az összevont Pest megyei megméretésre. A lányok felkészülését háziasszony-mentorként a 2013-as Miss Universe Hungary, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő segíti, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz a 2022-es Tündérszépeken.

– Megannyi ismeretségre és barátra tettem szert. A mentorok, többek közt Eszenyi Eszter is végig rendkívül aranyos, közvetlen és segítőkész volt. Már miattuk is megérte neveznem, az pedig hogy nyertem, már csak hab volt a tortán – hangsúlyozta. Eszter és Andi mellett egyébként az idén új háziasszony segíti majd a versenyzőket, Kárpáti Rebeka.

Eszenyi Eszti óriási öleléssel gratulált Orsinak a Tündérszépek 2021-es döntője után

Orsinak ráadásul nem csak arra volt lehetősége, hogy megismerje a mentorokat, de közös fotózáson is részt vehetett a társaságukban a közelmúltban:

A mentorok, valamint a második udvarhölgy Koncz Patrícia és Orsi, a szépségkirálynői koronájával

Mutassátok meg magatokat!

– Egyre kérném a jelentkezőket, ne nyomják el a saját személyiségüket. Legyenek önmaguk! Lehet hihetetlenül hangzik, hiszen egy szépségversenyről beszélünk, de a végén nem a külső, hanem a karakter viszi el a pálmát – árulta el a Haon.hu-nak Orsi, aki szerint a Tündérszépek egy igazán barátságos verseny, ahol a szépség mellett az is nagyon fontos, hogy a jelentkező mennyire tud nyitni mások felé. Ezért is javasolja a jelentkezőknek, mindig adják önmagukat, ne féljenek megmutatni a valódi arcukat. 

Egy olyan „utazás” előtt állnak, amit soha nem fognak elfelejteni, élvezzék ki minden pillanatát 

– tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!