Szépségverseny

2021.02.15. 08:05

Eljött az idő: mától lehet osztani a szíveket a Tündérszépeknek

Szépségversenyünk megyei fordulójában olvasóink is döntenek a továbbjutásról. Értékeléseikkel ráadásul nem csak kedvenceiket segíthetik, hanem számos nyeremény gazdái is lehetnek.

vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Elindult Tündérszépek országos szépségversenyünk első fordulója, melyben megyénk szépségei mutatkoznak be. Harminc napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunkon, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak a szépségeknek, akik vagy saját portfólióval indulnak, vagy pedig fotósunk, Benkő Sándor készített róluk képeket Az értékelésnek kettős tétje van.

Egyrészt a négy továbbjutó egyike a kapott szívek átlaga alapján léphet a verseny következő, regionális fordulójába. Másrészt az értékelést leadó olvasók nyereményjátékban is részt vehetnek. Ez az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz. A három fordulón át tartó verseny végén értékes nyeremények várják a legszebbeket. A showműsorral egybekötött televíziós döntő előtt ráadásul felkészítő táborokban vehetnek részt, ahol korábbi szépségkirálynőktől tanulhatnak. A verseny tavalyi háziasszonya, az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna mellett a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, divatmodell Eszenyi Eszter is mentorként támogatja a Tündérszépek felkészülését.

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. Ne feledjétek: a versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!