Tündérszépek 2021

2021.01.16. 15:30

Még sosem jelentkeztél szépségversenyre? – Itt az ideje, hogy megtedd!

2021-ben ismét indul a nagysikerű Tündérszépek verseny, melynek során keressük a megyék legszebb lányait. Ha szeretnéd magad megmérettetni és hazavinni az értékes nyereményeket, de félsz attól, hogy nem felelsz meg az elvárásoknak, olvasd el az alábbiakat, amelyben a leggyakoribb valótlan félelmeket szedtük össze a jelentkezésről.

Ludman Fruzsina, Németh Vivien, Tótpeti Lili, Tápai Dóra és Gondár Kíra Vivien, a Tündérszépek győztesei

Forrás: MW

Fotó: Szűr Annamária

Muszáj sminket, póthajat viselni, olyan ruhákat kell felvennem amiben nem érzem jól magam

Az első fordulóban háromféle ruhában fotózunk le: elegáns, sportos és fürdőruha. Ezeket a saját ruhatáradból hozhatod, teljes egészében te döntésed miben éreznéd jól magad. Sminket, póthajat szintén nem teszünk rá, nyugodtan állhatsz teljesen természetesen vagy a saját készítésű sminkedben is a kamera elé.

A fotóimat eladják más magazinoknak

A fotóidat kizárólag a saját felületeinken használjuk és csak a szépségversennyel kapcsolatos felhívásokban, cikkekben fognak megjelenni.

Túl fiatal, túl idős vagyok a versenyhez?

A Tündérszépek versenyen fiatalkorúként is indulhatsz, amennyiben elmúltál már 16 éves. Ilyenkor természetesen szükség van a szüleid beleegyező nyilatkozatára. A jelentkezés felső korhatára a 30. életév.

Csak nagyon magas és egészségtelenül vékony lányok versenyezhetnek

A Tündérszépek versenyen a szépséget keressük, nem egy irreális ideált kergetünk. A modell szakmában egészen más elvárások vannak a hölgyek felé, mint egy szépségversenyen. Az előzőnél elsősorban a ruhán van a hangsúly, a modell sokszor csak egy felület, amin az öltözék bemutatható, ezért is részesítik előnyben a nagyon magas és vékony lányokat. Egy szépségversenyen viszont sokkal fontosabb, hogy arányos alakod és szép tartásod legyen, így nem okoz problémát, ha némi súlyfelesleged vagy alacsonyabb termeted van.

Az 2020-as szépségversenyen Rátkai Petra képviselte Vas megyét az országos fordulóban
Fotó: VN-archív

Félek a fotózástól, mi van ha béna leszek?

Új helyzetben természetes, ha valaki félelmet érez, ne vegye el a kedved, ha még sosem jártál fotózáson! A műteremben egy profi fotós és segítők mindent megtesznek, hogy feloldják benned a feszültséget és megmutatják hogyan kell pózolni a kamera előtt. Ha kíváncsi vagy, hogyan zajlik a fotózás, ebben a videóban rövid bepillantást nyerhetsz a folyamatba:

Milyen előnyökkel jár, ha jelentkezel?

Profi fotós készít rólad képeket

Egy profi fotózás nem olcsó, a modellnek gyakran mélyen a zsebébe kell nyúlni, ha szeretne egyet. Nálunk ingyen egy profi fotós készíti el a képeidet, teljesen térítésmentesen. Így veszteni való nélkül beleláthatsz a szépségipar és modellek világába.

Képviselheted a megyédet

Ha te leszel a Vas megyei továbbjutó nem csak a saját, de a megyéd szépségét is képviselheted.

Kipróbálhatod magad egy új helyzetben, több önbizalomra tehetsz szert

Az embernek időként szüksége van arra, hogy kilépjen a komfortzónájából. Egy új lehetőség kipróbálása erre remek alkalom. Megmutathatod a barátaidnak, a családodnak, a környezetednek és leginkább magadnak, hogy egy másfajta helyzetben is remekül megállod a helyed. A tavalyi nyertes Tótpeti Lili is azt tanácsolja, hogy próbálják ki magukat, hiszen vesztenivalótok nincs:

https://www.vaol.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/a-tunderszepek-2020-nyertese-totpeti-lili-ujabb-fotozasra-forgatasra-keszul-4549876/

Hazaviheted az értékes nyereményeket

A Tündérszépek 2021 versenyen nem kevesebb, mint 10 millió forintnyi össznyeremény vár az indulókra. Ebből is látszik, hogy nem érdemes tovább várni, jelentkezz minél hamarabb az alábbi linken:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!