szépségverseny

2021.01.14. 14:00

Megkezdtük a Tündérszépek 2021 verseny indulóinak fotózását

Idén újra útnak indítottuk népszerű és nagysikerű szépségversenyünket, a Tündérszépeket. A jelentkezés már javában zajlik, sőt az első lányt szerdán le is fotóztuk.

Horváth Iza

20210113 Tündérszépek fotózása, Képen: Varga Tímea, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Forrás: Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Tündérszépek 2021 versenyen a hétköznapi lányok is megmutathatják szépségüket az egész ország előtt, és esélyt kaphatnak a nyerésre. Versenyünk számos lehetőséget rejt, ráadásul milliós nyeremények is várnak az indulókra. A lányok az űrlap kitöltésénél saját fotózást kérhetnek profi fotósainktól, de akár saját portfólióval is jelentkezhetnek.

Szépségversenyünk megyei szinten indul, majd regionális fordulókon keresztül országos fizikai döntőig halad. A megyei és regionális fordulók online térben zajlanak, tétjük a továbbjutás. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az országos döntő, ahova hazánk huszonkét legszebb lánya juthat majd be. A döntőt a felkészítő tábor előzi meg, ahol a lányok hírességektől is kaphatnak hasznos tanácsokat. A szépségkirálynőt és két udvarhölgyét televíziós show-műsorban választják ki, illetve egy közönségdíj is gazdára talál majd az olvasók döntése alapján.

Jelenleg a verseny megyei fordulójánál járunk, ahol kiválasztjuk a Vas megyei jelentkezők közül a harminc legszebbet, és lefotózzuk közülük azokat, akik fotózást is kértek a jelentkezéskor.

Háromféle szettben láthatjuk majd a lányokat weboldalainkon és lapjainkban: utcai- és elegáns ruhában, illetve bikiniben is.

Az idei versenyben legelőször a 26 éves vasaljai lány, Varga Tímea állt profi fotósaink kamerái elé.

Elárulta, hogy nagyon izgult a fényképezés előtt, pedig már többször is részt vett olyan szépségversenyen, amelyet lapunk, a Vas Népe szervezett. Legelőször a Nap Szépe versenyen vett részt, tavaly pedig a Tündérszépeken is szerencsét próbált. Itt idén is megméretteti magát, ebben pedig támogatja őt családja, barátai és párja is. Most be is került a 30 legszebb vasi lány közé. Fotózására szerdán került sor, amely igazán jó hangulatban telt.

Varga Tímea
Fotó: Benkő Sándor

Elárulta lapunknak, hogy a jövőben is szívesen jár majd fotózásokra, illetve szépségversenyekre is jelentkezik majd a jövőben. A Tündérszépekre most azért jelentkezett, hogy kipróbálja magát a szépségiparban, és természetesen szívesen lenne ő 2021 Tündérszépe.

Ez az álom egyik jelentkezőnk számára sem elérhetetlen. A vasi származású modellnek, Kocsis Korinnának az első megmérettetése szintén a Vas Népe által megszervezett Vas megye szépe verseny volt, amit 2008-ban 17 évesen nyert meg. Azóta számos sikert elért, például 2016-ban Magyarországot képviselte a világ egyik legrangosabb szépségversenyén a Miss Supranational-on, Lengyelországban. A Tündérszépek elnevezésű szépségversenyünknek idén is ő a háziasszonya, immáron másodszorra. A verseny során ő is segíti az indulókat, idén ráadásul segítségére lesz a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter is.

Szeretnél te lenni 2021 Tündérszépe? A lehetőség ajtaja előtted is nyitva áll! Ha szépnek tartod magad, ha folyamatosan kapod a bókokat, vagy csak ki szeretnéd próbálni magad a szépségiparban, ne habozz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!