Szépségverseny

2021.03.04. 19:57

Tündérszépek: folyamatosan zajlik a jelentkezők fotózása – Ezúttal öten álltak kameráink elé

Minden fotózás után bemutatjuk azokat a versenyzőket, akik profi fényképészeink kamerái előtt álltak modellt. Csütörtökön öt hölgyet fotóztunk.

Horváth Iza

A Park Hotel Pelikánban Benkő Sándor készített képeket a szépségversenyen induló lányokról

Fotó: Cseh Gábor

Elsőnek a 19 éves csényei lány, Kurucz Kitti érkezett a fényképezésre. Tapasztalata még nincs a szépségversenyek világában, de szeretné megmérettetni magát. Kitti elárulta, ismerősei régóta buzdítják, hogy nevezzen be egy szépségversenyre, és amikor elindult a

Tündérszépek 2021, barátai ismét biztatták.

A Park Hotel Pelikánban Benkő Sándor készített képeket a szépségversenyen induló lányokról
Fotó: Cseh Gábor

Kitti után a szintén 19 éves lány, Pongrácz Nóra állt modellt. Tapasztalata neki sincs még, viszont elárulta, mindig az volt az álma, hogy részt vehessen egy szépségversenyen. A 22 éves, szombathelyi Szakács Bettina már rutinosan pózolt a kamerák előtt. Egy barátja régebben fotósnak tanult, neki gyakran állt modellt. Elmondta, 5-6 éves lehetett, amikor megnyert egy gyermekszépségversenyt.

Következő modellünk a merseváti Hérincs Fruzsina volt, aki ezelőtt már egy fotózáson részt vett. A versenyre azért jelentkezett, mert úgy érzi, tapasztalatokat és önbizalmat szerezhet a Tündérszépek 2021 által. Utolsónak a csörötneki Horváth Cintia érkezett a fotózásra, aki már gyermekkorában arról álmodozott, hogy egyszer részt vesz egy szépség versenyen. Mindig kíváncsi volt, hogy milyen lehet a szépségkirálynők élete, úgyhogy most gondolta, eljött az ideje, hogy ő is megmérettesse magát.

A Tündérszépek 2021 szépségversenyen minden álom valóra válhat, de már csak pár nap maradt a jelentkezésre. Március 7-éig várjuk a 16–29 éves lányok nevezését. Ne félj megmutatni szépséged! Jelentkezni ITT lehet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!