Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Bándli Zita
24, Szombathely

Bándli Zitát édesanyja és nagymamája nevezték a szépségversenyre, mert szerintük kevés az önbizalma, így próbálták ösztönözni, hogy magabiztosabb legyen. A 24 éves szombathelyi lány a Nagy Lajos Gimnáziumban végezte középiskolai tanulmányait. Jelenleg gyógy és sportmasszőri képesítéssel rendelkezik, de egy másik szakmát is tanul. A sport nagyon közel áll Zitához, különösen a kalapácsvetés és a diszkoszvetés, amiket nyolc évig űzött.

 

Zita 174 cm magas, a Bak jegyében született. Kedvenc étele a penne arrabiata, kedvenc itala a zöldtea. Legszívesebben Luca Hänni – She Got Me című dalát hallgatja, kedvenc parfümje pedig a Paco Rabanne Lady Million.

 

4.9pont

További résztvevők