Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Csóka Laura
21, Hédervár

Magasság: 174,5 cm

Csillagjegy: Szűz

Kedvenc étel: Roston csirkemell, édesburgonya

Kedvenc ital: víz

Kedvenc zene: mindent szívesen hallgatok

Kedvenc parfüm: Replay

“Az érettségi mellett kézápoló és műkörömépítő végzettséget szereztem. Jelenleg a győri Széchenyi István Egyetemen, Sport- és rekreációszervezés szakán tanulok. Több modellügynökségnél dolgoztam Budapesten. Tavaly kezdtem bikini fitness versenyekre járni, most is versenyre készülök. Azért jelentkeztem a versenyre, mert szeretem a kihívásokat, szeretném megmérettetni magam. Ahogy az élet minden területén, igyekszem maximálisan teljesíteni a ezen a versenyen és minden tőlem telhetőt megtenni a siker érdekében” – mondta Laura.

Nem vesz részt a fordulóban.

További résztvevők