Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Foki Vivien
23, Magyarszecsőd

Vivien jelenleg bérügyintézőként dolgozik, mellette pedig készül a pénzügy-számviteli ügyintéző vizsgára. Szabadideje nagy részét a barátaival tölti, vagy tanul. A szépségversenyre kalandvágyból jelentkezett, mert szerette volna kipróbálni magát valami teljesen újban. 

 

Vivien 167 cm magas, az Oroszlán jegyében született. Kedvenc étele a rántott csirke sültkrumplival, kedvenc itala az őszilé. Legszívesebben Curtis – Lehetne újra február című dalát hallgatja, kedvenc parfümje pedig a Betty Barclay Sheer Delight.

 

5.62pont

További résztvevők