Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Horváth Alexandra
22, Bábolna

Magasság: 165 cm

Csillagjegy: Halak

Kedvenc étel: párolt zöldség, rántott sajt

Kedvenc ital: víz

Kedvenc zene: nyitott vagyok, kifejezett kedvencem nincs

Kedvenc parfüm: Carolina Herrera Good Girl

“Logisztikai ügyintéző szakon végeztem 2 éve Győr kereskedelmi iskolájában, és azonnal el is helyezkedtem Magyarország egyik legnagyobb autógyárában ezen a területen. Az ép testben ép lélek híve vagyok, ezért nagy hangsúlyt fordítok az egészséges táplálkozás mellett az edzésre is. A versenyre azért jelentkeztem, mert már kiskorom óta rajongok a szépségversenyekért. Nagy álmom volt, hogy egyszer én is részese lehessek. Szeretem a kihívásokat és annak érdekében, hogy elérjem a céljaimat kitartóan és alázatosan dolgozom” – mesélte magáról Alexandra.

Nem vesz részt a fordulóban.

További résztvevők