Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny második, regionális fordulója, ahol olvasóink a megyei fordulóból a zsűri döntése alapján továbbjutott három, valamint a közönség által legszebbnek értékelt további egy hölgyre adhatják le értékeléseiket. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak november 11-én éjfélkor zárul. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgyet, valamint a közönségkedvencek országos versenyébe továbbjutó, legmagasabb értékelést kapott versenyzőt november 13-án nevezzük meg.
A megyék és régiók beosztása az ITT olvasható versenyszabályzat 4. oldalán található.
Kertész Andrea
19, Celldömölk

Kertész Andrea a celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumban érettségizett, jelenleg a szombathelyi egyetemen tanul közgazdaságot. Szabadideje nagy részét a párjával tölti, de sokat foglalkozik a kutyájával is. Nagyon szeret utazni, új és ismeretlen kultúrákat felfedezni, új ételeket kipróbálni. 

 

Andrea 169 cm magas, a Bak jegyében született. Kedvenc étele a roston sült csirke salátaágyon, Kedvenc itala a limonádé. Nincs különösebben kedvenc zenéje, kedvenc parfümje a Lancome La Vie Est Belle.