22°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Jámbor Laura (Veszprém), Kertész Andrea (Vas), Katona Patrícia (Zala) és Bodoki Bernadett (Fejér), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Wéber Petra (Zala) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Koltai Kitti
18, Vas

Koltai Kitti jelenleg a Proverthánál dolgozik, az érettségit később tervezi letenni. A küzdősportok közel állnak hozzá, különösen a kick-box, és a gen-shin-kan, amit versenyszerűen is űz. Nagyon szereti az állatokat, szabadidejében a sport mellett sokat jár kirándulni is. A 18 éves sárvári lány azért jelentkezett a versenyre, mert mindig ki szerette volna próbálni, hogy milyen egy szépségversenyen részt venni. 

Kitti 155 cm magas, csillagjegye a Nyilas. Kedvenc étele a hortobágyi húsos palacsinta, kedvenc itala a tea. Kedvenc zenéje a Road – Nem kell más című dala, kedvenc parfümje pedig a Santini. 

 

Videós bemutatkozás megtekintése

2.4 pont

A regionális forduló résztvevői