Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Marosy Roxána
26, Győr

Magasság: 160 cm

Csillagjegy: Mérleg

Kedvenc étel: kecskesajtos gnocci

Kedvenc ital: levendulaszörp

Kedvenc zene: Caramel-Palya Bea – Csillagom

Kedvenc parfüm: Bottega Veneta – Bottega Veneta

“Jelenleg egy ajándék nagykereskedés webügyintézője vagyok. Szeretem a munkám, mert mindig változatos. Magam is egy mindig pörgős, pozitív személyiség vagyok. Rengeteget bolondozom, sokat nevetek, szeretem magam körül is feldobni a hangulatot. A versenyre azért jelentkeztem, mert mindig is szerettem volna kipróbálni magam ezen a területen, de most jött el az ideje, hogy jelentkezzek” – mutatkozott be Roxána.

Nem vesz részt a fordulóban.

További résztvevők