11°
14°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Jámbor Laura (Veszprém), Kertész Andrea (Vas), Katona Patrícia (Zala) és Bodoki Bernadett (Fejér), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Wéber Petra (Zala) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Lutz Bíborka
26, Fejér

Bíborka már ezelőtt is kipróbálta magát szépségversenyeken, s hosszú kihagyás után most ismét szeretne belevágni a versenyzésbe. Jelenleg a kereskedelemben dolgozik, műkörmös végzettsége van, így a jövőben majd ezzel szeretne foglalkozni. Külföldön is dolgozott már, egy éve érkezett vissza Magyarországra. Nagyon szeret sportolni, régebben kézilabdázott, s táncolt is, de a sok költözés miatt nem tudta folyamatosan űzni a sportokat. Most is élete része a mozgás, konditermi különórákra szokott járni. 

Bíborka magasság 164 cm, a vízöntő jegyében született. Kedvenc étele a spagetti, és itala a Zero Cola. A popzenét szereti, kedvenc parfümje a Coco Chanel.

Videós bemutatkozás megtekintése

A regionális forduló résztvevői