Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Farkas Dóra
17, Körmend

Farkas Dórát ismerősei buzdították a jelentkezésre. Bízik benne, hogy érettségi után felvételt nyert majd az Állatorvostudományi Egyetemre. Hobbija a lovaglás, a fotózás és a rajzolás, de szeret utazni és túrázni is. Szabadideje legtöbb részét lovával, Baliessel és kutyáival tölti.

Dóra 175 cm magas, csillagjegye a halak. Kedvenc élete a garnélás spagetti, italként legszívesebben Mango delight-ot fogyaszt. Kedvenc dala Juice WRLD-től a Wishing Well, és legszívesebben a Versace Bright Crystal parfümöt viseli.

4.06 pont

További résztvevők