Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Fáy Fanni
24, Sopron

Magasság: 155 cm

Csillagjegy: Kos

Kedvenc étel: olasz ételek

Kedvenc ital: Oreo Shake

Kedvenc zene: Robin Schulz – Speechless

Kedvenc parfüm: Chanel

Szeptemberben kezdem a jogi asszisztensi tanulmányaimat Győrben. Jelenleg a vendéglátásban dolgozom. Szeretek futni, kondizni, ill. zenélni: zongorán és hegedűn játszom. Az ismerőseim biztatására, és azért jelentkeztem a szépségversenyre, mert ezen a téren is szeretném kipróbálni magam – mondta Fanni.

Nem vesz részt a fordulóban.

3.62 pont

További résztvevők