Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Horváth Fanni Vanessza
21, Vasszilvágy

Horváth Fanni jelenleg fodrásznak tanul. Szabadidejében szeret sportolni, főzni, sütni, és kisöccsével időt tölteni. A versenyre azért jelentkezett, mert gyermekkora óta érdekli a szépségipar. Az elmúlt időszakban több fotózáson is részt vett, ez adott neki löketet ahhoz, hogy a Tündérszépeken is elinduljon. Habár csajos lánynak mondja magát, régebben fiús sportokat is űzött, mint például a foci és a box. Ezeket a sportokat ma is szívesen űzi hobbiként.

Fanni 166 cm magas, csillagjegye a bak. Kedvenc étele a brassói aprópecsenye, kedvenc itala pedig az őszibaracklé. Szívesen hallgatja Ava Max – Kings And Queens című számát, kedvenc parfümje pedig Calvin Kleintől az In2u.

5.2 pont

További résztvevők