Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Illés Liliána
19, Szombathely

Illés Liliána jelenleg az ELTE SEK Sport-és Rekreációszervezés szak hallgatója, kiskora óta élete része a sport. Óvodás korában kezdett el teniszezni, majd később kosárlabdázott is. Több sportágat kipróbált már élete során. Szabadidejében szeret olvasni, filmeket nézni, kirándulni és időt tölteni a barátaival és a családjával. A versenyre azért jelentkezett, mert érdekli a modellkedés, és szeretné megismerni a szépségversenyek világát is. Optimistán, nyitottan és vidáman néz a kihívás elé.

Liliána 172 cm magas, csillagjegye az oroszlán. Kedvenc étele a harcsapaprikás túrós csuszával és a tiramisu. Kedvenc itala a narancslé és a víz. Szereti Ed Sheeran dalait, és a Lancome parfümjeit.

4.54 pont

További résztvevők