Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Lajos Rebeka
17, Szombathely

Lajos Rebeka jelenleg a Szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium tanulója. Jelenleg még nem tudja biztosan, hogy mivel szeretne foglalkozni a jövőben, de érdekli a matematika. Egyesületben röplabdázik, szabadidejében szeret futni. A modellkedés régóta érdekli, a Tündérszépek 2021 szépségversenyt nagy kihívásnak és egyben jó lehetőségnek tarja. Szeretné kipróbálni magát ezen a területen is, a verseny alatt pedig családja és barátai is támogatják.

 

Rebeka 174 cm magas, csillagjegye a halak. Kedvenc ételei a bolognai spagetti és a rántott csirkemell, kedvenc itala az epres limonádé. Szereti hallgatni a mai slágereket, és legszívesebben a Miss Dior parfümöt viseli.

4.03 pont

További résztvevők