Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2021 Megyei előválogató

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Varga Réka Leona
24, Szombathely

Varga Réka Leona lovak mellett nőtt fel, anyukája 23 éve üzemeltet egy lovardát. Díjugratásban versenyzett, ma viszont gyerekek oktatásával foglalkozik. Tanulmányait az ELTE sporttudományi szakán végezte. Aktív, dinamikus személynek tartja magát, szeret célokat kitűzni maga elé, és el is érni azokat. Szívesen utazik és ismer meg más kultúrákat. Célja a karrierépítés, szeretné magát kipróbálni egy nagyobb szépségversenyen, ezért méretteti meg magát a Tündérszépek 2021 szépségversenyen.

 

Réka 171 cm magas, csillagjegye az oroszlán. Kedvenc étele a lazac, kedvenc itala az almalé. Szereti hallgatni Berkes Olivér Jó vagy rossz legyek című dalát, és legszívesebben az Yves Saint Laurent Libre parfümjét hordja.

3.71 pont

További résztvevők